Kaj je TANTRA masaža ??

TANTRA masaža združuje tradicionalne masažne tehnike s seksualno energijo. Namen TANTRE je stimulacija sedem energetskih centrov, znanih kot čakre, ki se nahajajo vzdolž hrbtenice na hrbtni strani in od mednožja preko popka, brede in tretjega očesa na prednji strani telesa. S tem sproščamo neenakomerno nakopičeno energijo in odpravljamo blokade, obenem pa omogočimo ponoven pretok energije skozi telo s čemer pozitivno delujemo na telo in njegove organe.

Kaj pridobite s TANTRA masažo ?

  1. Izboljšuje tehniko dihanja

Ta zvrst masaže se prakticira v kombinaciji s pravilno tehniko podaljšanega dihanja tako imenovano PRANAYAMA. Namen tega je povečanje telesne energije in kondicije za vadbo. Izboljšanje dihanja pozitivno vpliva tudi na hitrejše ozdravitve pri boleznih ali telesnih poškodbah in pri izčrpanem organizmu za pospešitev regeneracije.

  1. Sprošča telo in um

Kot vsaka druga masaža se TANTRA masaža prakticira za sprostitev lokomotornega aparata, predvsem napetega mišičevja, poleg tega pa posebno pozornost posveča tudi sprostitvi uma. Mnogi priznavajo, da se po tantra masaži počutijo bolj samozavestni in duhovno stabilnejši, predvsem pa boj polni energije z zmožnostjo boljše koncentracije v izogib stresu.

  1. Poveča spolno slo

TANTRA masažna tehnika se uporablja kot metoda za povečanje spolne sle, saj se osredotoča na tiste energetske centre v telesu, ki so povezani s spolno energijo. Masaža poteka tudi po erogenih conah, kar povzroča vzburjenje in občutke neizmernega lagodja.