tantra-slovenijaO Nastanra-slovenija

 

Zamisel o ustanovitvi masažnega in meditacijskega centra TANTRA SLOVENIA, se mi je rodila na podlagi 25 letnega stika z Azijsko kulturo, njenimi ljudmi in doživetji iz številnih potovanj po Indiji, Tajski, Kambodži, Vietnamu in Kitajski. Ob obiskih budističnih in hindu templjev, ter z njimi povezane filozofije, razumevanja obstoja vsega živega in neživega, ki je v popolnem nasprotju z današnjim načinom življenja tako imenovanega modernega sveta.

Ljudje še nikoli v zgodovini nismo bili povezani v taki celoti in na takih razdaljah kot smo sedaj. Številna družbena omrežja kažejo tendenco združevanja in virtualne komunikacije, pa kljub temu niso bili medsebojni odnosi še nikoli na tako zaskrbljujoče nizki ravni kot so sedaj.

Moja univerzitetna izobrazba medicinske smeri, opravljena šola Tajske tradicionalne masaže v Bangkoku, številne organizacije tečajev v Evropi, uspešno opravljeno šolanje TANTRA masaž v Milanu in redno prakticiranje joge ter meditacije so le del znanja, ki ga prenašam na maserke in maserje zaposlene v našem masažnem in meditacijskem centru TANTRA SLOVENIA.

Ne obotavljajte se z obiskom in nas pokličite za rezervacijo termina ali pa pridite samo na kavo.

Tantra Slovenija

In kot je rekel Buda

NE OBSTAJATA NE PRETEKLOST, NITI PRIHODNOST, SAMO TRENUTEK, V KATEREM SE NAHAJAŠ SEDAJ, VSE OSTALO JE LE ILUZIJA !